Meteen naar de inhoud

Welkom op de website van HSG

Partnership Innovators van de varkenshouderij en varkensvleesketen

De  HSG, voorheen bekend als het Partnership bestaat uit 75 partners, Nederlandse periferiebedrijven van de varkenshouderij en presenteert met trots haar nieuwe doelstelling 2019-2024. De HSG heeft als doel het verbinden van de periferiebedrijven in de varkenshouderij middels een uitgebreid netwerk, stimuleren van innovatie en onderzoek en het stimuleren van export van Nederlandse producten, kennis en kunde. Het netwerk geeft de kleinere MKB-bedrijven de mogelijkheid mee te werken in innovatie en onderzoek. “We zien een sterke behoefte bij onze Partners om de Nederlandse kennis van de varkenshouderij wereldwijd beter kenbaar te maken. Er wordt vanuit heel de wereld naar de kwaliteit en ontwikkeling in de Nederlandse varkenshouderij gekeken”, zegt voorzitter Dick Kroot.

Het Partnership is opgericht op 30 maart 2012 met de taak om publiek-private samenwerking voor de nabije toekomst te bestendigen. Vanaf 1 januari 2013 is de intentieverklaring omgezet naar een overeenkomst en heeft het Partnership openingen geboden voor vernieuwende ideeën, nieuwkomers en samenwerking met bedrijven en kennisinstellingen als ook overheden, maatschappelijke organisaties, e.a..

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelen rondom HSG, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Wilt u ook partner worden?