Meteen naar de inhoud

Eerste uitzending van Knorren met…!

In de eerste uitzending van Knorren met…! op 9 september gaan we Knorren met Caroline van der Plas, Linda Janssen en Leo den Hartog in verschillende tafelgesprekken en Arjan Schuttert als columnist. Op een prikkelende en soms humoristische wijze zal het hoofdthema van deze uitzending License to Produce worden bediscussieerd. Ook andere hot topics zullen zeker aan bod komen, waarbij inbreng vanuit het publiek mogelijk is en de individuele veehouder centraal staat. Via onderstaande link zijn de discussies en avond vanaf 19:30 live te volgen!

https://agrio.webinargeek.com/knorren-met

 

Caroline van der Plas

Geboren in Cuijk en woonachtig in Deventer. Caroline is voorzitter en lijsttrekker van de BoerenBurgerBeweging (BBB) sinds 2019 en is sinds 2021 lid van de Tweede Kamer. Met haar plaats in de Tweede Kamer wil zij ervoor zorgen dat boeren, tuinders en inwoners van het platteland hier een stem krijgen.

Van oorsprong is zij journalist en is chefredacteur geweest bij Pig Business en Pluimveeweb.

 

 

 

 

 

 

 

 

Linda Janssen

Linda is opgegroeid tussen de koeien in Erlecom en heeft Intensieve veehouderij met de specialisatie Varkenshouderij gestudeerd aan de HAS in Den Bosch. Vervolgens is zij 6 jaar bedrijfsleider geweest op een zeugenhouderij, projectleider geweest bij LTO Noord en heeft haar eigen bedrijf LJV Consultancy BV opgericht. In 2018 is Linda voorgedragen als voorzitter van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV).

Door deze verschillende werkzaamheden in de varkenshouderij is Linda bekwaam geraakt in het ontwikkelen van projecten binnen de veehouderij, beleid van mest en mestverwerking, en heeft zij een diepgaande kennis van innovatie en duurzame varkenshouderij.

 

 

 

 

 

 

Leo den Hartog

Leo heeft Animal Sciences gestudeerd aan Wageningen University & Research. Na een PhD is hij vervolgens associate professor geworden van de afdeling Diervoeding bij de universiteit. Daarnaast is Leo directeur geweest bij het Research Institute of Animal Husbandry en chairman geweest van de Supervisory Board bij de Rabobank.

Momenteel werkt Leo als directeur R&D bij Nutreco, is hij Chairman of Board of Wageningen Institute of Animal Sciences en lid van de Raad voor Dierenaangelegenheden.

 

 

 

 

 

 

 

Arjan Schuttert

Arjan Schuttert is sinds 1999 werkzaam als dierenarts. Al tijdens zijn studie heeft hij zich toegelegd op de geneeskunde van het varken. Nu werkt hij als varkensdierenarts bij De Oosthof dierenartsen. In de varkenssector zijn veel bedrijfsomstandigheden goed te sturen. Hierdoor is het belangrijk dat een dierenarts niet alleen kennis heeft van dierziekten maar ook van huisvesting, ventilatie, voeding, hygiëne en management. In het bijzonder dit brede toepassen van kennis en ervaring spreekt Arjan aan.